Använd travtips och hitta rätt vinnare

Andelsspel med TravTillsammans.se

Vinn på andelsspel Tillsammans med TravTillsammans.

Våra spelläggare

Helena Holm
Jag brukar försöka få lite lite värde i mina system genom att inte bara gå på favoriter när jag spikar, kanske spikar jag nån men försöker ofta fälla de flesta då jag vill smälla in den där riktigt feta vinsten snart. Varit svindlande nära ett par gånger nu.

Helenas Röding

Se Helenas andelar
Johan Sunnanängs
Grundaren av TravTillsammans.se. Johan har bland annat spelat in över 1,5 miljoner kr till laget på GS75. Spelar för att vinna stort!

Travcash 3x3x3

Som namnet låter. 3 hästar i varje lopp.

Till Rensaren

Travcash 3x3x3

3 hästar i varje lopp. Oftast ett par betrodda hästar kompletterat med en riktig smällkaramell. 129 kr x 8 andelar

Travcash 3x3x3
Albin Kjellberg
Albins travvinster har uppmärksammats i både Expressen och Aftonbladet. I September 2023 spelade han in strax över 4 miljoner kronor på V86.

Albins Skrällkupong

115 kr/andel á 15 andelar.

Visa andel

Albin V86

285 kr/andel á 10 andelar.

Visa andel
Referenten
Hej! Albin Engdahl heter jag, men kallas Referenten i folkmun då jag även jobbar som referent på Mantorp Hästsportarena. Vid flera tillfällen har jag spelat in mest pengar i landet och jag har även dragit in en av de största andelsvinsterna genom tiderna på V64. Mars 2023 sattes ett nytt Travcash-rekord på 2 633 329 KRONOR via åtta rätt på V86!

Reffens Raka Rör

106 kronor per andel. 12 andelar.

Till Reffens andelar

Reffen V75-analys

319 kronor per andel. 12 andelar.

Visa länk
Oliver Pihlström
Oliver har följt travet under väldigt många år och även levt på spelandet en stor del av hans vuxna liv.

Bettingmaffian Stora V75

212 kronor / 20 andelar

Bettingmaffian stora V75
”Grakka”
Stjärnskottet Gustav Grahn, eller ”Grakka” som han kallas, klev in i laget so 20-åring. Han skapade bland annat ett system som gav en av de största andelsvinsterna på V64 vinsterna genom tiderna. Varje andel gav över 102.000 kr tillbaka.

Grakkas Miljon

212 kr / andel X 10

Grakkas Miljon

TravGrakkas Skräll

106 kr / andel x 10

TravGrakkas Skräll

Andelsspel med TravTillsammans

TravTillsammans spelläggare lägger andelar i laget ICA Supermarket Tierp

Vad är andelsspel?

Andelsspel, en populär form av spelande i Sverige och andra delar av världen, är en spelstruktur där flera personer går samman för att köpa in sig i ett spel med flera rader eller kombinationer, istället för att en enskild person köper en enkel rad eller kombination. Detta tillvägagångssätt möjliggör för spelare att ha en större täckning och ökad chans att vinna, samtidigt som de delar kostnaden och eventuella vinster med andra. Låt oss dyka djupare in i konceptet av andelsspel och dess olika aspekter.

Samarbete och Gemenskap

Andelsspel har en distinkt fördel i att det skapar en gemenskap bland spelarna. Det skapar en social aspekt där spelare kan diskutera, planera och fira vinster tillsammans. Det skapar en spännande atmosfär där du inte bara hejar på dig själv utan även dina medspelare.

Ekonomiska Aspekter

Genom att köpa in sig i ett andelsspel, kan spelarna dela på kostnaderna för att delta i spelet, vilket gör det mer ekonomiskt tillgängligt. Detta betyder dock också att eventuella vinster delas mellan alla spelare som köpt en andel, vilket minskar den individuella vinsten, men ökar chansen att få en vinst över huvud taget.

Ökad Chans till Vinst

En annan fördel med andelsspel är att det ofta ökar chansen att vinna. Genom att spela med flera rader eller kombinationer, täcker man ett större spektrum av möjligheter jämfört med att spela på en enkel rad. Detta kan vara särskilt fördelaktigt i spel med höga odds och stora vinster.

Populära Andelsspel i Sverige

I Sverige är andelsspel särskilt populära genom plattformar som ATG och Svenska Spel. Hos ATG fokuserar andelsspelen ofta på hästsport, med populära spel som V75, V86, V64 och GS75. Dessa erbjuds ofta som butiksandelar där spelarna kan köpa en andel direkt i butik eller online. Svenska Spel erbjuder också andelsspel, med en liknande struktur men med ett bredare utbud av speltyper.

Andelsspel hos ATG

Hos ATG, som är ett väletablerat spelbolag i Sverige med ett stort fokus på hästsport, finns det flera populära andelsspel som lockar spelentusiaster. Här är några av de mest populära:

1. V75

V75 är ett av de mest populära andelsspelen hos ATG och innebär att spelare försöker förutsäga vinnarna av 7 olika hästlopp. Det är känt för sina stora vinstpottar och är ofta höjdpunkten under veckans spelaktiviteter.

2. V86

V86 är liknande V75 men involverar 8 olika lopp. Detta spel anordnas vanligtvis två gånger i veckan och erbjuder en chans till höga vinster genom en större kombination av utvalda lopp.

3. V64

V64 är en annan populär variant där spelarna ska välja vinnarna i 6 olika lopp. Det är något enklare jämfört med V75 och V86, vilket gör det till ett bra alternativ för de som är nya inom hästspel.

4. GS75

GS75 är ett stort spel som oftast anordnas på söndagar med en stor vinstpott att sikta på. Det liknar V75 men har en något annorlunda struktur och är känt för sin höga spelnivå och stora vinstchanser.

5. Big9

Big9 är ATGs stora poolspel på fotboll. Många kallar detta för ATGs motsvarighet till Stryktipset.

 

Andelsspel hos Svenska Spel

Andelsspel hos Svenska Spel

Svenska Spel är en av de största aktörerna på den svenska spelmarknaden. Dem erbjuder precis som ATG möjligheten att delta i olika andelsspel, både butiksandelar och privata Spela Tillsammans-lag. Här nedan följer de mest populära spelformerna för andelsspel hos Svenska Spel.

Populära Andelsspel

Hos Svenska Spel kan spelare ta del av en mängd olika andelsspel, inklusive, men inte begränsat till:

 1. Stryktipset – Ett populärt fotbollsspel där spelare försöker förutse resultaten av 13 utvalda fotbollsmatcher.
 2. Europatipset – Liknande Stryktipset, men med en större geografisk spridning på de matcher som väljs ut.
 3. Måltipset – Här ska spelare förutse antalet mål som görs i en serie fotbollsmatcher.
 4. Topptipset – Ett mindre komplicerat alternativ till Stryktipset där spelare försöker förutse resultaten av 8 utvalda matcher.
 5. Bomben – Ett dynamiskt spel där spelare satsar på utfallet i 1 till 4 fotbollsmatcher med varierande svårighetsgrad.
 6. Powerplay – Ett spel baserat på ishockey där spelarna försöker förutse resultaten av flera utvalda matcher.

Flera olika spelläggare hos ombudet ICA Supermarket Tierp

Vad är en spelläggare?

En ”spelläggare” är en term som oftast används inom andelsspel för att beskriva personen som skapar och administrerar ett specifikt spel eller system. Här är en mer detaljerad förklaring:

Roll och Ansvar

En spelläggare har flera viktiga roller och ansvar inom ramen för andelsspel. De är oftast de som:

 1. Skapar Spelet: Spelläggaren skapar spelet, vilket inkluderar att välja vilken typ av spel (t.ex., V75, Stryktipset etc.) och bestämma insatsen per andel.
 2. Utarbetar Strategi: De utarbetar en strategi eller system för spelet baserat på deras kunskap, erfarenhet och analys av spelet i fråga. Detta kan inkludera att välja vilka hästar att satsa på i ett hästspel eller vilka lag att satsa på i ett fotbollsspel.
 3. Hanterar Andelar: Spelläggaren hanterar försäljningen av andelar i spelet. I de flesta fall säljs dessa andelar antingen direkt genom en officiell webbplats eller genom en tredje part.
 4. Kommunicerar med Andelsägare: De är också ansvariga för att kommunicera med andelsägarna, vilket inkluderar att informera dem om spelets framsteg och eventuella vinster.

Fördelar med att ha en Spelläggare

Att ha en erfaren spelläggare kan erbjuda flera fördelar:

 1. Expertkunskap: En erfaren spelläggare kan använda sin expertkunskap och erfarenhet för att skapa ett starkt system eller strategi, vilket ökar chanserna att vinna.
 2. Tidsbesparing: Andelsägare behöver inte spendera tid på att utarbeta egna strategier eller system, eftersom spelläggaren hanterar detta.
 3. Gemenskap: Spelläggaren fungerar ofta som en central punkt för en gemenskap av likasinnade spelare, vilket skapar en mer social och gemenskaplig spelupplevelse.

Att Vara en Ansvarsfull Spelläggare

Det är viktigt att notera att, som med alla former av spelande, bör spelläggare närma sig sin roll med ett ansvarsfullt förhållningssätt.

I slutändan spelar spelläggaren en central roll i att skapa en positiv och framgångsrik spelupplevelse inom ramen för andelsspel. Det är en roll som kräver kunskap, erfarenhet och ett ansvarsfullt förhållningssätt.

Albin Kjellberg har vunnit stort på andelsspel

Andelsspelen som genererat störst vinster

Här är några av de andelsspel som generat störst vinster.

 • Albin Kjellberg som spelade in 4 miljoner kronor till laget hos ICA Supermarket Tierp på V86
 • Albin Engdahl som spelade in 2,6 miljoner på V75 hos ICA Supermarket Tierp

Det är kul att vinna Tillsammans.

Butiksandelar ger dig större vinstchanser

Butiksandelar kan ge större vinstchanser av följande anledningar:

 1. Sammanlagd Expertis: Genom att slå ihop olika spelares kunskaper och insikter kan man utnyttja en sammanlagd expertis, vilket kan leda till mer välgrundade val och därmed öka vinstchanserna.
 2. Ökad Diversifiering: Butiksandelar tillåter spelare att köpa in sig i större och mer diversifierade spel utan att behöva bekosta hela insatsen själva. Detta ger möjlighet att täcka ett större antal möjliga utfall, vilket ökar chanserna att vinna.
 3. Minskad Ekonomisk Risk: Genom att dela kostnaden för ett spel med andra, minskar den ekonomiska risken för varje individ, samtidigt som man behåller chansen till en del av en eventuell större vinst.
 4. Strategisk Flexibilitet: Spelläggare av butiksandelar kan använda mer avancerade strategier och systemspel, som annars skulle vara ekonomiskt otillgängliga för en enskild spelare, vilket potentiellt kan leda till högre vinstchanser.

I korthet, butiksandelar erbjuder en möjlighet att samarbeta med andra spelare för att öka vinstchanserna utan att öka den individuella ekonomiska risken.

 

ATG Tillsammans - ett sätt att spela privata andelsspel med vännerna

Så här skapar du ett privat Tillsammanslag

Att skapa ett Tillsammanslag hos ATG kan vara ett spännande sätt att njuta av spelupplevelsen med vänner, familj eller andra spelentusiaster. Här är en steg-för-steg guide för att skapa ett Tillsammanslag hos ATG.

Steg 1: Registrera ett Konto

 1. Gå till ATG:s hemsida.
 2. Klicka på ”Registrera” eller ”Logga in” om du redan har ett konto.
 3. Följ instruktionerna för att slutföra registreringsprocessen.

Steg 2: Skapa ett Tillsammanslag

 1. Logga in på ditt konto.
 2. Navigera till ”Tillsammans” avsnittet som oftast finns i menyn på hemsidan.
 3. Klicka på ”Skapa ett Lag”.
 4. Välj en passande namn för ditt lag.
 5. Ange de nödvändiga detaljerna om laget, inklusive regler och insatsinformation.

Steg 3: Konfigurera Ditt Spelsystem

 1. Välj den typ av spel du vill delta i (t.ex., V75, V86, etc.).
 2. Bestäm och konfigurera ditt spelsystem, inklusive att välja hästar, matcher eller andra spelobjekt.
 3. Ange din insats och välj hur många andelar du vill skapa.

Steg 4: Bjud in Deltagare

 1. Bjud in andra att köpa andelar i ditt lag, detta kan oftast göras via e-post, sociala medier eller genom en direktlänk till ditt lag på ATG:s webbplats.
 2. Kommunicera med dina lagmedlemmar, diskutera strategier och gör eventuella justeringar baserat på lagmedlemmarnas feedback.

Steg 5: Bekräfta och Följa Ditt Spel

 1. När alla andelar är sålda, bekräfta ditt spel.
 2. Följ spelets framsteg på ATG:s webbplats eller via deras app.

Viktiga termer att veta om angående andelsspel

Här är förklaringar till några viktiga termer som du ofta stöter på inom ramen för andelsspel:

1. Exklusivt System

Exklusivt System syftar ofta på ett spel- eller satsningssystem som har skapats med en unik strategi eller metod. Det är vanligtvis begränsat till en viss grupp människor och är inte tillgängligt för allmänheten. Dessa system kan vara baserade på avancerade statistiska analyser eller vara resultatet av expertkunskap och erfarenhet inom ett visst spelområde.

2. Varvat System

Varvat System är en term som används för att beskriva ett system där olika spelstrategier eller metoder kombineras för att öka chanserna att vinna. Det kan till exempel involvera att blanda olika typer av spel (som singlar, dubblar, triplar, etc.) eller att använda olika kombinationer av utfall inom ett enskilt spel. Detta görs i syfte att öka möjligheterna att få en vinst.

3. Spelläggare

Som jag tidigare nämnde, är en Spelläggare personen som skapar och administrerar ett andelsspel. De är ansvariga för att utforma spelet, välja strategier och system, hantera försäljningen av andelar, och fördela eventuella vinster bland andelsägarna.

4. Andel

En Andel representerar en spelares deltagande i ett andelsspel. Varje andel motsvarar en del av den totala insatsen, och eventuella vinster delas proportionellt baserat på antalet andelar en spelare innehar.

5. Jackpot

En Jackpot är en större vinstpott som ackumuleras över tid och som kan vinnas under vissa omständigheter. I andelsspel, kan en jackpot vara ett incitament för spelare att delta, eftersom den erbjuder möjligheten att vinna en betydande summa pengar.

6. Gardering

Gardering är en strategi där en spelare satsar på flera olika utfall inom ett enskilt spel för att öka chanserna att vinna. I andelsspel kan detta involvera att köpa flera andelar med olika system eller strategier.

7. Systemspel

Ett Systemspel är en typ av spel där spelare kan satsa på flera olika kombinationer av utfall inom ett enskilt spel. Detta ökar chanserna att vinna, men kan också öka den totala insatsen.

8. Spelkvitto

Ett Spelkvitto är ett dokument (fysiskt eller digitalt) som bekräftar en spelares satsning, inklusive detaljer om spelet, insatsen, och de valda utfallen.

Avslutande Tankar

Andelsspel erbjuder en unik möjlighet att engagera sig i spelvärlden med en gemenskap av likasinnade individer. Med dess sociala, ekonomiska och strategiska fördelar har det blivit ett populärt val för många spelentusiaster. Innan du deltar i ett andelsspel, är det viktigt att vara medveten om dess struktur och regler, samt att spela ansvarsfullt.

 1. Ökade Vinstchanser: Genom att kombinera resurser och kunskap, kan laget täcka fler möjliga utfall och därmed öka chanserna att vinna.
 2. Minskat Ekonomiskt Risktagande: Individer riskerar bara pengarna för den andel de köper, snarare än hela kostnaden för spelet.
 3. Gemenskap och Samarbete: Andelsspel erbjuder en social och gemenskaplig spelupplevelse, där medlemmar kan samarbeta och dela spänningen.

Svar på vanliga frågor om Andelsspel

Vad är andelsspel?

Andelsspel är en form av spel där flera personer går samman för att bilda ett lag och köpa in sig i ett gemensamt spel eller system. Varje person köper en eller flera andelar av det totala spelet, och eventuella vinster delas proportionellt bland andelsägarna.

Hur fungerar andelsspel?
 1. Bilda ett Lag: En eller flera individer bildar ett lag och bestämmer sig för att delta i ett andelsspel.
 2. Köp Andelar: Medlemmar köper individuella andelar i spelet. Varje andel representerar en del av det totala spelet.
 3. Spela Tillsammans: Laget spelar tillsammans, och följer spelets framsteg som en grupp.
 4. Dela Vinster: Om laget vinner, delas vinsten proportionellt bland de som innehar andelar.
Vad är fördelarna med andelsspel?
 1. Ökade Vinstchanser: Genom att kombinera resurser och kunskap, kan laget täcka fler möjliga utfall och därmed öka chanserna att vinna.
 2. Minskat Ekonomiskt Risktagande: Individer riskerar bara pengarna för den andel de köper, snarare än hela kostnaden för spelet.
 3. Gemenskap och Samarbete: Andelsspel erbjuder en social och gemenskaplig spelupplevelse, där medlemmar kan samarbeta och dela spänningen.
Hur väljer man ett bra system för andelsspel?

Att välja ett bra system involverar att överväga faktorer som den totala budgeten, lagets kunskap och erfarenhet, och den specifika typen av spel. Det är också klokt att överväga att använda strategier som gardering eller att skapa varvade system för att öka chanserna att vinna.

Vad är en spelläggare?

En spelläggare är personen som skapar och administrerar andelsspelet. De är ansvariga för att utforma spelet, välja strategier och system, och hantera fördelningen av eventuella vinster bland andelsägarna.

Hur delas vinsterna i ett andelsspel?

Vinsterna i ett andelsspel delas proportionellt baserat på antalet andelar varje person innehar. Om en person äger 10% av de totala andelarna, skulle de få 10% av den totala vinsten.

Är det säkert att delta i andelsspel?

Säkerheten i andelsspel kan variera beroende på arrangören och plattformen. Det är viktigt att endast delta i andelsspel via pålitliga och välrenommerade plattformar, och att vara medveten om eventuella risker som är förknippade med spel om pengar.

Hur börjar man med andelsspel?

För att börja med andelsspel, välj en pålitlig plattform eller arrangör, registrera ett konto, och följ instruktionerna för att skapa eller gå med i ett andelsspel. Det är också en bra idé att diskutera och planera strategier med ditt lag innan spelet börjar.