Hur köper man Butiksandelar hos ATG?

För ett par år sedan flyttade ATG sina Tillsammans-andelar för spelombud till ATG.se. ATG Tillsammans finns dock kvar för dem som vill spela med privata andelslag. Om du vill spela med större spelbutiker och experter kan du nu köpa dem via fliken ”Butiksandelar” på ATG.se.

Hur köper jag Butiksandelar på ATG

Butiksandelar erbjuder en bra lösning för dig som inte har tiden eller möjligheten att fördjupa dig alla travlopp själv. Genom att köpa en butiksandel, förbättras dina vinstmöjligheter rejält. Tack vare att flera deltar i samma system, där flera personer bidrar till inköpet av andelen, ökar insatserna, vilket i sin tur leder till större system och därmed förhöjer möjligheterna att kamma hem en stor vinst. Dessutom är spelläggarna ofta professionella spelare som har en mycket god kunskap inom travsektorn.

I början av år 2020 lanserade ATG en ny plattform för andelsspel. Lanseringen underlättar för ATG att samla alla sina produkter på en och samma webbplats, vilket förenklar användarupplevelsen betydligt.

Butiksandelar på ATG.se

Butiksandelar på ATG.se

Vad är butiksandelar?

För att tydligt särskilja privata andelsspel från de andelar som försäljs via spelbutiker, beslutade ATG att under 2020 introducera en separat undersida på sin hemsida, exklusivt ägnad åt butiksandelar.

Även om skillnaden mellan ATG Tillsammans (där både privata andelsspel och butiksandelar tidigare fanns tillgängliga) och den nya undersidan för butiksandelar inte är enorm, finns det några distinkta skillnader. På ATG Tillsammans kan vilken individ som helst upprätta ett lag och inbjuda nära och kära att delta i spelandet.

Å andra sidan, när det gäller sidan för butiksandelar, krävs det att du antingen innehar eller är avtalad av en officiell ATG-förmedlare för att få etablera en andel. Det är sedan upp till dessa spelombud att välja ut vilka individer de önskar anlita som spelläggare.

En betydande skillnad är att många ombud investerar en omfattande mängd tid och ansträngning i att hantera andelarna, vilket ofta resulterar i att de tar ut en avgift för andelsspelen. Denna avgift kan variera, men en stor del av ombuden tenderar att ta ut en avgift på 6 % av det totala systemets kostnad, upp till en specificerad summa.

Så köper du Butiksandelar på ATG.se

Så köper du Butiksandelar på ATG.se

Hur går jag tillväga för att köpa en butiksandel via TravTillsammans.se?

TravTillsammans.se är stolt över att vara en av Sveriges mest framstående och välrenommerade ATG-ombudslag. Sedan vår lansering 2017 har vi glädjande nog kunnat säkra flera vinstpotter i miljonklassen, en framgång som nu har fört oss till att vara ett av nationens mest omfattande ombud, med en stark community på över 57 000 medlemmar.

För att bli del av vår framgångsfyllda resa, följ dessa steg:

 1. Registrera dig för ett konto på ATG.se.
 2. I menyn, navigera smidigt till avsnittet märkt ”butiksandelar”. Den hittar du här.
 3. Använd sökfunktionen för att lokalisera ICA Supermarket Tierp, där du hittar TravTillsammans andelsspel.
 4. Se över tillgängliga andelar och välj den som du önskar investera i.
 5. Inne på den valda andelens sida, har du möjlighet att granska en preliminär kupong.
 6. Kom ihåg att markera ICA Supermarket Tierp som din föredragna butik genom att klicka på hjärtsymbolen!

Vi ser fram emot att välkomna dig som en del av vår framgångsrika spelgemenskap!

 

Börja med att logga in via BankID

Logga in på ATG.se med BankID

Så köper du en butiksandel via ATG.se – steg-för-steg

Att skaffa en butiksandel via ATG.se är verkligen smidigt! Här kommer en steg-för-steg guide till hur du går tillväga:

Det du behöver för att köpa en butiksandel på ATG.se:

 1. Besök ATG:s hemsida Gå till atg.se och logga in på ditt spelkonto. Även om du inte kan delta i andelsspel direkt via appen, så kan du fortfarande nå butiksandelarna därigenom. Om du använder ATG-appen kommer ett nytt fönster att öppnas som tar dig direkt till sidan för butiksandelar.
 2. Hitta fliken för butiksandelar För att finna butiksandelarna på ATG:s webbplats, klicka på menyn, navigera sedan till sektionen märkt ”butiksandelar” och tryck på den.
 3. Sök efter en spelombudsbutik Nu befinner du dig på sidan för butiksandelar hos ATG. Eftersom det är din första gång här, är du ännu inte medlem i något lag. Tryck på fliken ”butiker” för att börja söka efter ett lämpligt ombud. För att gå med i vårt ombud, sök efter ”ICA Supermarket Tierp”, som är namnet på vårt spelombud.
 4. Registrera dig som medlem För att gå med i vårt gemensamma lag, klicka på hjärtikonen i det högra hörnet för att registrera dig som medlem.
 5. Välj din önskade andel Nu kan du börja välja vilken andel du är intresserad av att köpa. All information om vårt ombud finns tillgängligt på den här sidan. Välj önskad spelform (V86, V75 eller V64) och bläddra sedan igenom vårt urval av andelar. Du kan se andelspriset på höger sida, samt stjärnmarkeringar som visar spelläggarens nuvarande form.
 6. Välj och köp din andel När du har hittat en andel du vill investera i, klicka på den för att gå vidare till köp. Om ditt ATG-konto saknar tillräckliga medel, kommer du att behöva göra en insättning. Swish rekommenderas för en snabb och enkel betalningsprocess.
 7. Grattis, du har nu köpt en andel! Grattis, ditt köp av en butiksandel är nu genomfört! Du kommer att kunna se din kupong så snart spelläggaren har registrerat systemet. Tänk på att spelläggaren kan lämna in systemet lite senare för att möjliggöra för fler att delta, eller för att göra eventuella justeringar vid sena ändringar. Du kan hitta ditt spel noterat under ”mina spel”.

Håll utkik efter exklusiva butiksandelar

Håll utkik efter exklusiva system

För att tydliggöra vilka system som lämnas in en respektive flera gånger har ATG markerat upp dessa som ”exklusiva” system. Genom att spela i exklusiva system har du chansen att ditt system blir ensam vinnare på den spelformen som du spelar, även om sannolikheten är väldigt liten så är detta något som många föredrar.

Rygga spelläggare långsiktigt

För att inte riskera att ständigt missa olika speläggares vinster så är det många som anammar en strategi att det väljer en och samma spelläggare som de tror på och ryggar samma persons system varje gång.

 

ICA Supermarket Tier är ett populärt ombud för butiksandelar hos ATG

Fördelar och nackdelar med att spela andelsspel hos ATG

ICA Supermarket Tierp är ett populärt Tillsammans-ombud

TravTillsammans lägge sina andelar via ICA Supermarket Tierps ombud på ATG.se. Det är ett av Sveriges mest populära ombud för Butiksandelar ATG.

Fördelar med att spela Butiksandelar hos ATG

 1. Ökad Vinstchans: Genom att spela andelsspel kan du dra nytta av samlad expertis och resurser, vilket ofta leder till ökade chanser att vinna jämfört med individuellt spel.
 2. Gemenskap och Nätverkande: Andelsspel hos ATG erbjuder en fantastisk plattform för att skapa och fördjupa sociala nätverk. Du får möjlighet att interagera med likasinnade, dela spännande ögonblick och kanske även knyta nya vänskapsband.
 3. Ökad Tillgänglighet: Andelsspel gör det möjligt för personer med olika kunskapsnivåer och erfarenheter att delta i spelvärlden. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren spelare, kan du hitta ett lag som passar dig.
 4. Budgetvänligt: Genom att köpa en andel av ett större spel kan du vara med och spela på större, potentiellt mer lönsamma system, utan att det behöver kosta skjortan. Det gör det till ett mer tillgängligt alternativ för de som kanske inte vill eller kan satsa stora summor pengar ensamma.
 5. Professionell Ledning: Många andelsspel leds av erfarna och kunniga spelombud som har en djup förståelse för spelbranschen. Detta kan öka dina chanser att vinna, då de ofta har väl genomtänkta strategier och spelplaner.
 6. Variation av Spelformer: Hos ATG finns en mängd olika spelformer tillgängliga när det gäller andelsspel. Oavsett om du är intresserad av V75, V86 eller V64, finns det något som passar varje spelares smak och preferens.
 7. Smidig Plattform: ATG erbjuder en användarvänlig och smidig plattform, där du enkelt kan köpa andelar, följa med på dina lag och hålla koll på aktuella och kommande spel.
 8. Ansvarsfullt Spelande: Genom att spela andelsspel hos en etablerad aktör som ATG kan du vara säker på att det sker inom ramarna för ansvarsfullt spelande, med tydliga regler och begränsningar för att främja ett hälsosamt spelbeteende.

Nackdelar med att spela med Butiksandelar på ATG

 1. Delad Vinst: En av de största nackdelarna med andelsspel är att eventuella vinster måste delas mellan alla andelsägare. Detta kan betyda att den individuella vinstsumman blir mindre, särskilt i större grupper.
 2. Avgifter och Kostnader: Spelombuden kan ta ut en avgift för att administrera och sköta andelsspelet. Det minskar den totala vinsten som delas ut till andelsägarna, men avgiften är på totalen ganska försumbar.
 3. Begränsad Kontroll: När du spelar i ett andelsspel har du mindre kontroll över de val som görs jämfört med när du spelar ensam. Beslut om vilka spel som ska göras och strategier som ska användas fattas oftast av spelombudet eller lagledaren.
 4. Beroenderisk: Precis som med alla former av spel, finns det en risk för spelberoende när det kommer till andelsspel. Trots att ATG har åtgärder på plats för att främja ansvarsfullt spelande, är risken för spelberoende alltid närvarande.
 5. Tekniska Problem: Icke ovanligt med tekniska problem eller störningar på webbplatsen, vilket kan påverka din förmåga att köpa andelar eller följa med på ditt lags framsteg.
 6. Begränsad Personlig Tillfredsställelse: För vissa spelare kan det vara mindre tillfredsställande att vinna genom andelsspel jämfört med att vinna på egen hand, eftersom framgången delas med andra.